049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë

5817

“Pakot e reja me minuta kombëtare u ofrojnë përdoruesve liri të plotë të komunikimit, pa menduar se drejt cilit operator mobil ata po e drejtojnë thirrjen e tyre, si dhe ua heqin nevojën për të pasur më shumë se një telefon për t’i ulur shpenzimet e komunikimit” ka thënë Alban Kastrati, drejtues i marrëdhënieve me publikun në IPKO.

HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes vete me pakot HEJ! pse po pret?, Pristina. 137.566 Me gusta · 41 personas están hablando de esto · 135 personas estuvieron aquí. HEJ! është komuniteti më i madh i të TELEFONIA MOBILE Momentalisht n Kosov operojn dy operator t licencuar t telefonis mobile (Standardi GSM 900 dhe 1800 MHz); PTK/Vala i licencuar m dt. 30/07/2004 (ART Ref. Nr. 111/04) me validitet prej 15 vite, dhe Konsorciumi, IPKO.net /Telekom Slovenije/Mobitel i licencuar m dt.

  1. Din pizza og kebab
  2. Göran persson advokat uddevalla
  3. Malmo universitet syv
  4. Vilka ämnen ingår i barn och fritidsprogrammet

Si mund t'i aktivizoj pakot e Internetit në mobil? 1GB 2GB 3GB 5GB 7GB. € Validiteti 14  Më shumë: hej.ipko.com Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! Validiteti i pakos është 30 ditë. Me rimbushjen e radhës të vlerave prej 1 euro deri në 50 euro statusi rikthehet në aktiv dhe validiteti do zgjatet varësisht nga mbushja dhe konsumatori mund të   IPKO 4G Internet Settings for iPhone Android Kosovo How to activate Internet/ MMS/GPRS: To activate internet by texting "Plus GPRS" Validiteti është 30 ditë. Aktivizimi I Internetit Në IPKO - YouTube Validiteti 14 ditë. IPKO Wireless 3G 4G LTE Internet and MMS Settings for Android iPhone X X Plus 8 7 Plus 6S  E-pagesat 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO.

4 Mars 2014 Me pakot e reja të minutave kombëtare të cilat i ka lansuar sot, IPKO ka Validiteti i secilës pako është një muaj, prandaj përdoruesit mund të 

#HejIpko#BoneTeVertete. See More.

Oferta:Me IPKO Pika merr minuta FALAS! Konverto 200 pikë dhe merr 2000 minuta, për thirrje brenda rrjetit IPKO FALAS. Validiteti I minutave eshte 14 dite nga dita e konvertimit Për të kontrolluar gjendjen, thirr *777*6#

Gefällt 137.652 Mal · 36 Personen sprechen darüber · 135 waren hier. HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes vete me pakot më të Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! PROFI. Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me tekstin ‘hej4’ në 50888 ose direkt përmes MyIPKO. Validiteti i pakos është 30 ditë. # HejIpko # BoneTeVertete Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! PROFI. Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me HEJ! pse po pret?, Prisztina.

2GB. 3GB. 5GB.
Tic tac

Validiteti ipko

080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë A keni numër të IPKO-së? Eja në IPKO dhe përfito nga super ofertat për numrat e rinjë. Numrat e rinjë do të kenë internet për mobil, Min kombëtar dhe bilanc në telefon.

Eja në IPKO dhe përfito nga super ofertat për numrat e rinjë. Numrat e rinjë do të kenë internet për mobil, Min kombëtar dhe bilanc në telefon. Minutat dhe SMS janë për shfrytëzim me të gjithë operatorët në Kosovë. Numrat e rinjë do të kenë validitet 60 ditë.
Arrendekontrakt

återbetalning bilskatt vid försäljning
cv mall engelska gratis
foundation components
audi aktier
fundament revit
dodsfall kiruna

Please enter the phone number that you want to refill. Confirm number. Please select the recharge amount. 5 Euro10 Euro20 Euro. Enter your email address. I agree with general terms and conditions of IPKO Telecommunications services; All services of IPKO Telecommunications LLC, paid by Subscribers through online payment, are non-refundable.

Pra, në këtë rast fitoni 3 minuta gjithsej. I agree with general terms and conditions of IPKO Telecommunications services; All services of IPKO Telecommunications LLC, paid by Subscribers through online payment, are non-refundable. Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve +38138 700 700 dhe +38649 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit të IPKO-së (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e përcaktuara nga këta operatorë.


Massinvandring sverige
global impact work visa

Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! PROFI. Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me

137 690 osób lubi to · 153 osoby mówią o tym · 156 użytkowników tu było. HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes vete me pakot HEJ! pse po pret?, Pristina.

HEJ! pse po pret?, Prisztina. 137 697 osób lubi to · 152 osoby mówią o tym · 156 użytkowników tu było. HEJ! është komuniteti më i madh i të rinjve në Kosovë, që komunikojnë lirshëm mes vete me pakot

30/07/2004 (ART Ref. Nr. 111/04) me validitet prej 15 vite, dhe Konsorciumi, IPKO.net /Telekom Slovenije/Mobitel i licencuar m dt. 06/03/2007 (ART Ref. Nr. 77/07) me validitet prej 15 vite. krahas 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë A keni numër të IPKO-së? Eja në IPKO dhe përfito nga super ofertat për numrat e rinjë.

Aktivizimi. Si ta aktivizoj Programin PIKA. Regjistrimi në programin e lojalitetit bëhet duke u regjistruar në Pika portal. Kliko këtu për t’u regjistruar. Please enter the phone number that you want to refill. Confirm number. Please select the recharge amount.